Beskyt din bil med en carport

Hvis din bil holder ude på vejen eller din indkørsel, så er det helt sikkert værd at bygge en carport, hvis du har plads til det. Det kan nemlig beskytte din bil bedre mod alt slags vejr. Men hvad er der egentlig af andre fordele?

Vær sikret en parkeringsplads

Når du har en carport, så slipper du bl.a. for at skulle skrabe sne og frost af din bil om vinteren, og at din bil tager skade af sollyset om sommeren. Men derudover er du altid sikret en parkeringsplads til din bil. Det er en fordel, hvis du bor et sted, hvor du ellers er nødt til at holde ude på vejen, hvor du aldrig kan være sikker på, at der er nok plads.

Din bil er desuden bedre sikret inde i en carport end ude på vejen. En carport sikrer ikke mod hærværk og tyveri, men i det mindste skal du ikke være nervøs for, at nogen kommer til at beskadige din bil ved en fejl ude på vejen.

Få en forholdsvis billig løsning

Din bil er ikke gemt lige så godt væk i en carport som i en garage, men til gengæld er en carport langt billigere. Derfor er det ikke ret dyrt, hvis du ønsker dig en carport.

Hvis du har mod på det, er det forholdsvis nemt at bygge en carport selv, men ellers findes der masser af carporte, som du kan købe færdigbygget.

Kom hurtigt afsted om morgenen

I en carport skal du ikke vente på en garageport, der skal åbne og lukke, før du kan køre. Derfor kan du altid komme nemt og hurtigt afsted om morgenen.

Det kræver derfor ikke ret meget at få en carport. Du skal blot have god plads på din grund, da det tager en del kvadratmeter i din indkørsel.