Det skal du bruge til din fugl

Overvejer du at købe en fugl, eller har du allerede truffet beslutningen, og er den store dag lige på trapperne? Det er uden tvivl spændende, og du glæder dig helt sikkert til at få en fugl hjem til dig. Men inden du kommer så langt, er det vigtigt, at du gør dit hjem klar til fuglen. Det gør du ved at anskaffe flere forskellige ting.

Ting du bør købe til din fugl

 • Fuglebur –

  Lige meget hvilken fugl du skal have, så skal du købe et fuglebur. Du bør købe et fuglebur, der passer til den pågældende fugls størrelse. Du skal desuden huske at sørge for, at buret bliver placeret det helt rette sted.

 • Foderskåle –

  Derudover har du brug for foderskåle til din fugl. Fuglen skal have adgang til både vand og foder, så derfor er det vigtigt at købe foderskåle. Du bør ikke placere foderskålene tæt på siddepinden, da det kan aktivere fuglen, når den har brug for mad.

 • Siddepind –

  I selve fugleburet bør du ligeledes sikre, at der er et eller flere steder, hvor fuglen kan sidde. Det er her, at siddepinde kommer ind i billedet. Køber du en enkelt eller flere siddepinde, har fuglen et sted, som den kan sidde, når den har lyst til det.

 • Legetøj –

  Det er vigtigt, at din fugl kan aktivere sig selv. Det kan den gøre, hvis du køber legetøj, som du placerer i buret. Herved kan fuglen altid blive aktiveret og hygge sig, når du er ikke i nærheden.