Få en pris på isolering af din bolig

Få en pris på isolering af din bolig gennem et gratis isoleringstjek. Ved besøg af en energikonsulent, som udsendes ved isoleringstjek, kan du få et prisoverslag på isoleringsopgaverne. Her vil du få en oversigt over tilbuddet, inklusiv isoleringsmateriale, arbejdsløn og moms.

Få en pris på isolering af din bolig gennem gratis isoleringstjek

Ved at benytte sig af et gratis isoleringstjek, vil du kunne få en pris på isolering af din bolig. De fleste isoleringsvirksomheder tilbyder gratis isoleringstjek, som en ekstra service til dig, som husejer og forbruger.

Ved benyttelse af et gratis isoleringstjek vil en udsendt energikonsulent gennemgå dit hus. Via undersøgelser af huset, vil der endvidere blive lavet opmålinger af de steder der mangler isolering. Efter undersøgelsen vil den udsendte energikonsulent gennemgå undersøgelserne og opmålingerne med dig. Her vil du få en grundig gennemgang af hele forløbet. Du vil ydermere blive informeret om, hvilken type isoleringsmateriale der er bedst egnet til lige netop dit hjem.

Efter gennemgangen vil du blive informeret om prisen og hvad det indebærer. Energikonsulenten vil lave en opstilling og beregninger på, hvad besparelserne vil være på varmeregningen fremadrettet. Herudfra kan du også få et overblik over, hvad din investering vil være, hvornår den er betalt tilbage og, hvad håndværkerfradraget er. Du får et samlet overblik over hele forløbet og din pris.

Isolering der betaler sig

Nogle husejere bliver overhalet af hverdagens rutiner og glemmer alt om, at investere i hjemmet. Men det betaler sig at isolere sit hjem, ikke bare nu men også på den lange bane. Det er vigtigt at opdatere sit hjem løbende for, at få mindre bekymringer fremadrettet og store besparelser.

Større investeringer kan virke skræmmende for nogen, men ved at opdatere sit hjem løbende, behøver investeringerne ikke være uoverskuelige. Der er endvidere altid håndværkerfradraget, som man kan trække på når der laves energiforbedringer af hjemmet. Det kan godt betale sig i sidste ende, at investere i hjemmet, det sikre ikke blot din pengepung fremadrettet, men også dit indeklima, CO2 udslippet og din familie.

 

Så bestil et gratis energitjek i dag, det er helt uforpligtende.