Foråret er det perfekte tidspunkt til at forny indretningen i hjemmet

Foråret er på vej med blomster i buskene og flere lyse timer på himlen, og det er en tid, hvor inspirationen og kreativiteten også blomstrer hos rigtig mange. Dette giver ofte anledning til, at man får en masse gode idéer omkring, hvordan indretningen i hjemmet kan fornys, og her er det bare om at få sat gang i projekterne, inden man glemmer dem igen.

Der er mange måder, hvorpå man kan forny indretningen i hjemmet, og man kan spille på mange forskellige strenge for at skabe et mere personligt og inspirerende hjem.

Nyt og gammelt kan sagtens forenes

Når man gerne vil forny indretningen i anledningen af forårets komme, så er det oplagt at se på, om ikke nogen af de gamle møbler skal skiftes ud med nogle mere moderne af slagsen. Her kan det være fristende at skifte hele stuen ud, når man alligevel er i gang, men hvis man går den moderne vej, så kan hjemmet miste noget af den sjæl, der gør det unikt. Derfor handler det om at finde det perfekte kompromis mellem nyt og gammelt, hvis man gerne vil skifte nogle af møblerne ud.

Nyt og gammelt kan sagtens forenes, og man kan f.eks. vælge at ombetrække de spisebordsstole, man er glad for, og købe et moderne, rundt spisebord, der passer perfekt sammen med de nye betræk. Der er oceaner af muligheder, når det kommer til kombinationen mellem nye og gamle møbler, og hvis man savner inspiration til projektet, så er det bare med at spørge internettet til råds.

Vær ikke bange for at tage anderledes farver i brug

Hvis man gerne vil forny indretningen, så skal man ikke være bange for at vise ens personlighed frem gennem de farver, man bruger i hjemmet. Rigtig mange er bange for, at et miskmask af farver i hjemmet kan være med til at mudre det samlede udtryk, som man forsøger at skabe, men generelt skal man ikke være bange for at slippe tøjlerne og få nogle anderledes farver ind i hjemmet.

Farver er med til at vise omverdenen, hvem man er, og farver er også med til at inspirere os på daglig basis. Derfor er det egentlig også mærkeligt, at mange indretter deres hjem ud fra en meget dæmpet og begrænset pallette, der ikke ligefrem skriger af forår og inspiration. Selvfølgelig skal man ikke have pangfarver overalt fra gulv til loft i hjemmet, men man skal ikke være bange for at vise, hvem man er, gennem farverne i hjemmet.