Kom godt til rette i dit nye hjem

Er du lige flyttet, eller måske skal du snart flytte? At flytte kan være en stressende og uoverskuelig proces, så derfor er det en god idé at forberede dig på indretningen allerede nu, så du undgår mest mulig stress. Nedenunder bliver du præsenteret for 3 forskellige ting, som du kan vælge at prioritere, når du flytter.

Pift væggene op

Væggene i din nye bolig er helt sikkert kedelige og enkelte at kigge på – for der hænger jo ikke noget i forvejen. Du kan med fordel hænge noget på væggene såsom en hylde, et maleri eller noget helt tredje. Hvis du ikke er så meget for at hænge noget på væggene, kan du også vælge at male dine vægge i en anden farve. Med Jotun Lady maling får du maling, hvor du ender med præcis den finish, som du ønsker – og så er der mange farver at vælge imellem.

Husk god belysning

Når du flytter et nyt sted hen, skal du huske at få lamper op, så du har noget belysning. Aftenerne er nemlig stadig mørke, så her vil det være rart med god belysning – også hvis du kan lide at læse en bog eller andet om aftenen. For eksempel en lampe over spisebordet og inde i soveværelset er to steder, hvor det er en nødvendighed med belysning.

Få tøjskabet op

En god start i dit nye hjem er helt sikkert at få tøjskabet op. Dét at have flyttekasser stående hist og pist med en masse tøj er først fremmest rodet at kigge på, men også helt vildt uoverskueligt, når du kommer til at mangle lige præcis din yndlingsbluse. Derfor: Få dit tøjskab op hurtigst muligt, så dit soveværelse bliver et rart sted at være og opholde sig.

Dette var 3 forskellige ting, som du kan vælge at prioritere i din flytning.