Gode stunder både i hjemmet og på udflugt

Vil du gerne gøre lidt mere ud af at få nogle gode oplevelser ind i hverdagen? Når man falder ind i dagligdagens vaner og rutiner, kan man nogle gange komme til at glemme nogle af de ting, som rent faktisk er de vigtigste, hvis man gerne vil være glad – nemlig at være sammen med familie og venner. Så hvis du kan mærke, at du ikke er god nok til at prioritere den slags for tiden, så må du sørge for flere hyggelige aktiviteter, hvilket både kan være indenfor og udenfor.

Herunder kan du se nogle ideer til, hvad du kan lave med dem, du bor med – både noget der kan foregå inden for hjemmets rammer og aktiviteter, som måske vil kræve en sovepose og nogle gode termokopper.

Hyggelige film- og spilleaftener

Hvis du gerne vil finde nogle gode indendørs aktiviteter til de kolde aftener eller dage, hvor vejret ikke er så godt, så er det helt oplagt enten at lave en spille- eller filmaften. Det kan selvfølgelig også være om dagen.

Selvom man ikke umiddelbart kommer hinanden så meget ved, når man sidder og ser en film, så kan det alligevel føles meget hyggeligt – for hvis man kan slappe af med hinanden og være trygge, så bliver man også automatisk tættere. Og en god film er jo altid hyggelig at se.

Hvis filmaften ikke lige falder i jeres smag, så kan du også arrangere en spilleaften. Her skal man være lidt mere på, men det kan selvfølgelig også noget. Og der er så mange sjove spil, så der skal nok være et for jer, uanset hvad I godt kan lide.

En udflugt i skoven eller til stranden

Til de dage, hvor vejret er lækkert udenfor, og hvor det virker helt håbløst at sidde inde og se film hele dagen, er det selvfølgelig oplagt, at man tager på en lille udflugt, hvor man får noget frisk luft.

Det kunne eksempelvis være en lille endags overlevelsestur, hvor man finder en hyggelige shelterplads og sørger for bål og andre hyggelige aktiviteter. Her skal du selvfølgelig huske varmt tøj og soveposer. Og så er det også en rigtig god ide at medbringe nogle to-go-termokopper, noget mad til bålet og eventuelt optænding. Det skal i hvert fald nok give jer en følelse af, at I har været sammen hele familien.