Have tid til sommertid

Sommeren er over os og som bekendt er sommertid oftest lig med have tid. Når solen skinner og temperaturen stiger, så opholder vi os mere og mere udendørs – og rigtig gerne i egen have. Derfor er det også at foretrække, hvis haven ser indbydende ud, så vi det ikke kun er vejret der trækker os udendørs. Hvis haven er rar og indbydende, så er man også mere tilbøjelig til at trodse det mindre gode sommervejr, for at opholde sig i haven. Men hvordan opnår man den her indbydende have?

Terrasse

En indbydende have kan være mange ting, men en af de ting, man oplever i langt de fleste haver, er terrasser. Terrasser i alle former og afskygninger – træterrasser, stenterrasser, og man kunne blive ved. For mange er det vigtigt at terrassen er nem at holde og her kan man med fordel vælge en terrasse med 40×80 havefliser, som ovenikøbet også giver et meget elegant look til din terrasse. Hertil kan man tilføje bløde loungemøbler, som sørger for at man sidder dejlig bekvemt og er klar til en sen sommeraften i den danske hygges tegn. Vælger man at tilføje en parasol til terrassen, kan man også sidde ude, når solen står højest og bager – og på den måde starte hyggestunden endnu tidligere.

En fryd for øjet

Foruden en lækker terrasse er blomster og planter også med til at gøre haven mere indbydende. Her er det synssansen der appelleres til – og er vi omgivet af noget flot, er vi også mere tilbøjelige til at nyde tilstedeværelsen. Her kan man gå efter de blomster og planter, som man selv nyder at kigge på. Det er et fedt om det er store, farverige blomster eller små, diskrete, afdæmpede blomster, vigtigst af alt er, at du nyder at sidde i din have og se på den.