Skab en lækker entre med bænke

Entreen er det rum, som man først træder ind i, når man kommer ind ad døren. Det bliver dog af mange ”kun” set som et gennemgangsrum, hvor man også smider sine sko og støvler lidt hulter til bulter og hænger tøjet op på knager, der måske har set bedre dage. Her kan der selvfølgelig ikke gøres noget ved, hvis det er et familiehjem med små børn, hvor det bare skal være praktisk og anvendeligt.

Alligevel vil dog slå et ekstra slag for, at entreen bliver gjort til et hyggeligt og smart rum, der samtidig er funktionelt for hele familien. Her kan man for eksempel købe en lækker bænk, der både er dekorativ og samtidig er god at sidde på, når man skal tage sko og støvler af og på. Som inspiration hertil kan man kigge på flere af disse eksempler bænk til entre.

Få gæsterne til at føle sig velkomne

Det er ikke kun familien, der kan nyde godt af en dejligt indrettet entre, hvor der er en lækker bænk eller to. Inviterer man gæster på besøg til en dejlig middag eller godt og sjovt brætspil, er det altid dejligt at byde dem velkommen i en lækker entre. Det er det første, som man mødes med som gæst, og entreen giver hurtigt et billede af det øvrige hjem.

Får man gæster på besøg, der også er lidt oppe i alderen, kan det være ekstra skønt for dem, at de har en bænk at sætte sig på, når sko eller støvler skal på eller af. Her kan de sidde og slappe af og snøre støvlerne på en rolig og afslappet måde.

Vælg lige den bænk, der passer ind i boligens stil

Der er mange smarte og smukke bænke at vælge imellem, når entreen skal piftes op. Der er bænke med det nordiske, minimalistiske look, der emmer af god kvalitet og håndværk, der holder. Man kan også vælge en bænk med et råt og bæredygtigt look af en gammel træplanke, der giver entreen et rustikt og solidt præg.

Hvis man har brug for, at bænken også tjener som opbevaring af for eksempel huer, vanter, nøgler og cykellygter, kan man også vælge en bænk med en eller flere skuffer. Hermed kan man gemme disse ting af vejen, så entreen altid fremstår pæn og ryddelig. Det er dermed også nemmere at gøre rent i entreen, når der er ryddeligt. Alt i alt en win-win at investere i en flot og funktionel bænk til entreen.