3 tips til dit drømmekøkken

Gode madoplevelser, kreativitet, fællesskab og hygge. Det må være opskriften på et drømmekøkken. Køkkenet er det rum, hvor du laver mad med din bedre halvdel, nyder et glas vin med dine veninder eller bager boller sammen med dine børn. Køkkenet er et af husets hjerterum og samler hele familien om den mad, I sammen skal nyde. Derfor er det også vigtigt, at det er et rum, der er indrettet til dig.

Når dine køkkendrømme skal blive til virkelighed, starter det med en opdagelse i et helt univers af stile, indretningsmuligheder og små detaljer. Mulighederne er nærmest uendelige.

Her får du 3 inspirationstips til at skabe et køkken, som lever op til dine drømme og hverdag.

Køkkenuniversets mange stile

Skræddersy dit køkken, så det passer til dit behov og stil. Er du til et hyggeligt landkøkken i støvet grøn, det industrielle og rå look eller til rene hvide linjer i ægte skandinavisk stil? Dit unikke snedkerkøkken venter her.

Måske drømmer du om en køkkenø midt i rummet med barstole på den ene side, eller måske går du med et u-formet køkken.

Tænk også over dit valg af materialer. Skal bordpladen være af varmt træ, laminat eller marmor måske? Nogle materialer er stort set vedligeholdelsesfrie, andre er ikke.

Der findes et væld af valgmuligheder og fravalg. Brug fx tegneprogrammer til at skabe et overblik over det rum, der skal indrettes, så du nemt kan se, hvordan der er plads til alt det, du drømmer om. Find inspiration i boligmagasiner, hos køkkenfirmaer eller på sociale medier.

Indret med personlighed

De små detaljer betyder også noget. Fingersamlinger, som lige giver det sidste finish i bordpladen. Skal der være greb, knopper eller indbygget udtræk i lågen?

Viskestykker, salt og peber sæt og planter er med til at skabe et fint udtryk.

Slip kreativiteten løs. God fornøjelse med at skabe dit drømmekøkken med alt, hvad det indebærer!