5 snedkerdesignede køkkenlåger til IKEA køkken

Alle kender IKEA, og alle kender til fordele og ulemperne ved IKEA. For hvad IKEA kan tilbyde er højeste kvalitet og value for money, men de kan også tilbyde standardiserede løsninger, som alle ser ens ud. Der kan derfor godt være problemer mellem IKEAs løsning og dine behov.

Dette er Form Plus bevidst om, og derfor tilbyder Form Plus prisvenlige og smukke snedkerløsninger til dit IKEA køkken, så du får dit drømmekøkken, som passer præcist til dit hjem. Drømmen hos Form Plus er at lave snedkerkøkkener, som alle har råd til, og derfor baseres deres arbejde på IKEAs køkken løsninger. Se mere inde på hjemmesiden med køkkenlåger til IKEA køkken eller læs med her og bliv inspireret.

4 simple steps til en snedkerløsning

For at få en snedkerløsning til dit IKEA køkken er der ret få skridt, som du skal tage, før dit drømmekøkken bliver til virkelighed.

  1. Første skridt: Du skal lave en skitse over dit køkken, så du kan overskue, hvad det er, du ønsker. Herefter kan du bestille tid hos IKEAs køkkenrådgivere, som hjælper med indretningen.
  2. Andet skridt: Tag til IKEA og udarbejd en køkkentegning sammen med IKEAs køkkenrådgivere, samt få et tilbud på dine IKEA køkkenelementer.
  3. Tredje skridt: Du skal nu sende din IKEA køkkentegning til Form Plus, som herefter vil lave et tilbud til dig. Der vil være nogle køkkenelementer, som du skal købe fra IKEA, mens resten vil blive fremstilles af Form Plus’ snedkermester, som vil lave et helt unikt køkken til dig.
  4. Fjerde skridt: Det tager omkring 6-7 uger at levere et samlet og klart køkken til montering. Alle køkkenlåger og træskuffer vil være snedkereret, så de nemt kan monteres på IKEAs køkkenskabe.

5 forskellige snedkerlavede designs

Form Plus kan tilbyde hele fem forskellige designs på køkkenlåger til dit IKEA køkken.

  1. Plus 1: En moderne fortolkning af en retro låge, som består af kanter i massiv træ.
  2. Plus 2: Et design med horisontalt indfræset greb, med et stilrent og moderne look.
  3. Plus 3: Et Enkelt og klassisk design med en glat låge eller front.
  4. Plus 4: Et grebsfrit design med det fineste håndsorterede træfinér.
  5. Plus 5: Det mest efterspurgte design med flotte vandrette træstave.

Få hjælp til det hele

Form Plus byder på den bedste service, og står klar til at hjælpe dig ved spørgsmål eller særlige behov. Inde på deres hjemmeside om køkkenlåger til IKEA køkken kan du først og fremmest læse mere om Form Plus’ gode råd til dit drømmekøkken, så du har et sted at starte med dine tvivl.

Derudover kan du altid kontakte Form Plus til en uforpligtende snak om dine muligheder og behov. Form Plus holder til i Århus og København, men tager gerne rundt i Danmark og afholder møder.

Du kan også komme forbi ét af deres showrooms, hvor du kan se og opleve kvaliteten på din egen krop. Der er øje for detaljen hos Form Plus, og dette vil du også kunne opleve i ét af deres showrooms.