Flisetyper til dit badeværelse

Det er ikke så underligt, at fliser er den mest populære beklædning til badeværelser. De er nemme at lægge, nemme at holde rene, og så går der ikke mug i dem. Men fliser til badeværelset er ikke en samlet størrelse. Her er nemlig mulighed for, lige så mange forskellige udtryk som der er husejere.

 

Du behøver derfor ikke forfalde til, den første og bedste flise du ser på din vej. Lav dit eget udtryk. Gør dit badeværelse til DIT badeværelse, på den måde kan du skabe dig dit eget lille refugium fra hverdagens trummerum.

 

Klassisk look

Nogle gange er simpelt og klassisk bare det bedste. Her giver hvide fliser det reneste look, og især godt til dig, der ønsker et klinisk rent badeværelse, da du nemt kan se, hvis fliserne er blevet beskidte.

 

Til gengæld kan du lege med fugemassen, der sidder mellem fliserne. Du kan selvfølge vælge hvidt på hvidt, men du kan også samle dem med sort fugemasse, for at give lidt mønster til omgivelserne.

 

Historiens vingesus

Historienørden vil naturligvis vælge fliser, der er skåret i natursten som marmor og travertin. Her har du med fliser at gøre, som i flere tilfælde har millioner af år på bagen. Nogle gange kan man endda se aftegninger af fossiler i fliserne.

 

Du kommer derfor virkelig til at mærke historiens vingesus, når du er omgivet af noget, som dinosaurerne måske har sat deres fødder på.

 

Retro

En meget populær trend er at beklæde sit badeværelse med fliser i vilde farver og mønstre. Det er en renæssance af 60’ernes og 70’ernes syrede og fritænkende æstetik. Retrofliser er perfekt til dig, der i sandhed ønsker et unikt look. Da du kan mikse og matche dine fliser, lige som det passer dig, det vigtigste er bare at størrelsen passer sammen.