Populære bruser mærker

Leder du efter en ny bruser, men ved ikke hvad du skal køe?

Hos Flottebade.dk, tilbyder vi et bredt sortiment af brusere. Men hvad er egentlig de populære mærker og hvorfor? Det kan du læse lidt om her og det kan måske hjælpe dig på vej i dit valg.

Mærkevarer?

Man kan spørger om der virkelig findes mærkevarer indenfor brusere? Svaret er; at det gør der! Selvom det måske ikke er så tydeligt i folks bevidsthed. Derfor tager vi udgangspunkt i de produkter, som du finder på FlotteBade.dk.

Det prisbevidste valg

De produkter som du finder på FlotteBade.dk, er altid af en vis kvalitet, hvor vi gennem vores dygtige leverandører finder de bedste mulige priser og stadig leverer produkter af en god kvalitet.

Inden for denne kategori, finder du brusemærker, som Adora, Silent Rain, Aquamaxx, Madura samt enkelte brusesæt fra Cassøe. Her får du en fin kvalitet, uden at de koster det hvide ud af øjnene.

God kvalitet til prisen

I denne kategori finder du produkter, hvor du virkelig får noget for pengene. Det kan for eksempel være produkterne fra Paffoni, eller Caral, hvor brusesættene i virkeligheden nok burde koste meget mere, end de gør, når du tænker på, hvilken kvalitet du får. Også Cassøe Lago brusesæt kan placeres i denne kategori.

Top kvaliteten

Til sidst har vi de absolut top produkter, hvor kvaliteten er et kapitel for sig selv. Her finder du produkter fra Schweiziske KWC, samt Primy produkterne. Det er til dig, som er ude efter det ypperste, hvad angår kvalitet og design.

Hvad der gør et brusemærke populært, er i sidste ende afhængigt af, hvad du er ude efter. Måler man udelukkende på mængde af hvor mange der sælges, så er det naturligt nok de billigste, som der sælges flest af. I Danmark er vi også optaget af, at sikrer os at kvaliteten er i orden og at designet, er noget vi kan lide. Derfor er der heldigvis mange muligheder at vælge imellem, uanset om du lægger vægt på det ene, eller det andet.