Hvad kan man med smarte elinstallationer?

Måske har du hørt begreben IBI (intelligent bygningsautomatik), KNX og smart-home, alle disse former for installationer er en form af smarte elinstallationer. Men hvad er det og hvad kan det lave for forskel i vores dagligdag? Som almindelig privatperson kan det være svært at forestille sig hvordan smarte elinstallationer bruges i hverdagen. Derfor har vi lavet en lille liste, udviklet sammen med Norh Entreprise Elektriker Amager, som er en elektriker som tilbyder diverse elinstallationer i hele København.

Hvad er smarte elinstallationer?

Et smart hjem er et hjem, der er udstyret med teknologi eller smarte elinstallationer, der er designet på forskellige måder før at gøre din hverdag mere effektiv og nemmere. Et smart hjem ses får mange, der ikke kender teknologien, som noget der er kompliceret, men meningen med smarte hjem og elinstallationer er det modsatte, smarte elinstallationers fremmeste funktion er at gøre livet mindre kompliceret ved hjælp af smarte teknologi løsninger, tilpasset efter dine behov.

Forenklet hverdag

Den måske vigtigste årsag for de fleste er, at hverdagen bliver så nem som muligt, vores hjem aldrig har været nemmere at styre, end hvad det er lige nu, takket være smarte elinstallationer og smarte features. Alt fra sikkerhedsforanstaltninger til rengøring kan gøres nemmere og så får du tid til alt andet der er meget sjovere.

Med smarte elinstallation kan du spare strøm

Mange tror, ​​at smarte elinstallationer koster en formue, faktum er at du på sigt kan spare penge på mange andre måder. Smarte elinstallationer som aircondition, gulvvarme og meget mere, kan du indstille så de aldrig bruger mere energi, end du har, faktisk har brug for, hvilket tydeligt bliver synligt på din elregning. Derudover sparer du tid gennem de gøremål, der er automatiserede, såsom rengøring, og tid er som bekendt penge.

Øge sikkerheden

Nogle nøjes med at have en alarm koblet til døren, men på sikkerhedsfronten er der meget, der kan opgraderes takket være nye smarte elinstallationer. Ikke mindst har teknologi så som overvågning og alarmsystemer en afskrækkende effekt; der er simpelthen færre indbrudstyve, der forsøger at bryde ind i boliger, der har smarte sikkerhedsinstallationer. Derudover kan det være praktisk og trygt at vide, hvad der sker derhjemme via overvågning, imens du er væk. Låsesmed.dk er en låsesmed Hellerup i København, som samarbejder med autoriserede elektrikere, så du kan få en komplet løsning indenfor sikring af bolig og erhverv, samlet et og samme sted.