Lær dit barn at kravle med GoBabyGo strømper

Når de små skal lære at kravle og gå, kan det være meget besværligt og usikkert. Alle børn udvikler sig i forskellige tempoer, så derfor skal du ikke være bekymret, hvis den lille ikke har knækket koden endnu, men det er et meget stort skridt at tage, derfor kan det være godt at hjælpe barnet lidt på vej. GoBabyGo strømperne er perfekte hvis du gerne vil give dit barn mulighed for at lære at kravle og gå i trygge omgivelser.

 

GoBabyGo er et af de bedste danske brands, når børn skal lære at udvikle motorikken og balancen. De har skabt fantastisk tøj til børn der er udfordret af motorik. Strømperne har små skridsikre dutter både under og over foden, så du kan være sikker på at dit barn ikke falder. Og så har sokkerne også en simpel ribkant, så sokkerne ikke vil glide af. På www.littlehappy.dk/gobabygo-stroemper finder du et bredt udvalg af de praktiske strømper til børn.

 

Alle fordelene ved GoBabyGo strømper

GobabyGo strømper vil ikke kun hjælpe børn der er i gang med at lære at gå, de vil og skabe bevægelsesfrihed for de lidt større børn. Det vil gøre det muligt for dem at løbe og lege sikkert. Med gummidutter under fødderne og på knæene vil det gøre det nemmere for barnet at holde balancen, hvilket er en stor del af motorikken. Der er flere og flere børn som oplever problemer med motorikken, GoBabyGo vil hjælpe dit barn med at komme godt fra start.

 

  • Høj kvalitet og holdbarhed

Med GoBabyGo strømperne kan du være sikker på at få kvalitetsvarer, dig og dit barn vil elske. Strømperne har vundet “bedst i test” på grund af deres høje kvalitet og de er alle OEKO-tex certificerede, så du kan være sikker på at de ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

 

  • Behagelige tekstiler

Hos GoBabyGo går de meget op i kvaliteten af deres tekstiler, derfor er alle deres strømper lavet ud af gode materialer som er behagelig for barnet at have på. Alle strømperne vil føles bløde og behagelige mod huden og vil holde dit barns fødder varme.

 

  • Bæredygtig og miljøbevidst

GoBabyGo går meget op i at påvirke miljøet mindst muligt, derfor bruger de kun naturlige tekstiler, som for eksempel bomuld og bambus. De farvestoffer de bruger er også fri for giftige miljøskadende stoffer, så du kan sagtens købe GoBabyGo produkterne med god samvittighed.

 

Hvorfor motorikken er så vigtig

Det er meget vigtigt at børn har udviklet en god motorik, da det kan have en stor effekt senere i barnets liv. Børn udvikler sig motorisk gennem bevægelse og leg, derfor er det også super vigtigt at barnet er tryg ved at bevæge sig. Strømperne fra GoBabyGo vil støtte barnet og skabe trygge omgivelser, når det lærer at kravle og gå. Med en god motorik vil selvtilliden øges, de sociale relationer styrkes og barnet vil få et bedre helbred. Det er altsammen meget vigtigt for at barnet vil nyde hverdagen, og deltage i de daglige aktiviteter. GoBabyGo vil hjælpe børn i mange aldre, ved at skabe tryghed, bevægelsesfrihed og sjov leg.