Tag sol i haven denne sommer

Når solen endelig er fremme efter en lang og kedelig vinter, er det super dejligt, at man igen får mulighed for at kunne få lidt farve og blive brun. Dette kan du gøre hjemme i din egen have, hvor der er rig mulighed for at få ro og fred til at bruge et par timer i solen. Læs videre her for at finde ud af, hvordan du bedst muligt kan slikke sol i haven.

Få fat i en solvogn

For at kunne tage sol i haven, kræver det også, at man har et sted, man kan ligge sig – og hvis du ikke gider at ligge på jorden, når du skal tage sol, skal du have fundet et møbel, som du kan ligge på. Det kunne for eksempel være noget som en Solvogn, som også er super behagelige at lægge sig på.

Denne solvogn kan du stille det sted i haven, hvor der ikke er skygge, og hvor du vil have god mulighed for at tage sol. Det kunne for eksempel være på din terrasse, eller et solrigt sted i haven, hvor der også er god mulighed for fred og ro.

Husk solcreme

Når sommeren kommer igen, og solen endelig kommer lidt mere frem, er det super dejligt at kunne tage en masse sol – det er dog vigtigt, at man lige husker forskellige ting, når man skal tage en masse sol.

Det er for eksempel vigtigt, at du bruger solcreme, for at beskytte din hud mod de til tider hårde uv-stråler. Det er også vigtigt, at du ikke ligger i solen alt for længe – det kan nemlig også være noget, som giver problemer senere hen med hensyn til noget som at blive solbrændt. Husk derfor at passe på din krop, når du skal tage sol i haven denne sommer.