Få en sikker og pålidelig ejendomsservice

Trænger din ejendom til en fast vicevært, eller en der står klar til at tage trappevasken hver gang, fordi din nabo altid glemmer det, når det er deres tur? Du kan få en fast ejendomsservice, som står klar med alt fra vicevært, til gårdmand og samtidig ordner ting som trappevask og fliserensning. Her står de for alt det praktiske, så beboerne i ejendommen ikke behøver. Det kan skabe unødvendige konflikter med naboerne, samt dårlig stemning og dette slipper I for, hvis andre gør arbejdet for jer.

Læn dig tilbage og overlad arbejdet til andre

Er din ejendom en af dem, hvor nogle af beboerne glemmer rengøringen i opgangen og det ender med at det altid er dig der må tage arbejdet? Det synes alle er irriterende, når man selv er den der altid husker den uge man skal vaske trappen, eller at man skal ordne fliserne fra ukrudt, alger og flisepest. I stedet kan du læne dig tilbage, og lade en fast ejendomsservice stå for alle de praktiske ting der forekommer i en ejendom. Så skal du ikke længere tænke på at naboen glemmer sine uger med rengøring, samtidig med at du ikke behøver at tænke over, at du skal ud og gøre det i weekenden, når du selv har fri fra arbejde.

Vandskader og tilsyn på ejendommen

Får du en vandskade, og ved ikke hvem du skal kontakte eller hvad du skal stille op med det, så kan du altså også hente hjælp i en ejendomsservice, som tager sig af problemer som dette. Samtidig kan de også stå for tilsynet i ejendommen, så I ikke skal have fat i en udefra, hver gang der opstår et problem. Det betyder, at I fast har en der står for tingene i ejendommen, så hvis uheldet skulle være ude, står I ikke helt på bar bund.