Tips til dig, som skal have gæster i corona tiden

Selvom det altid er super hyggeligt at have gæster, så er det vigtigt at tage forholdsregler, nu hvor corona stadig er en realitet. Det er både sikrest for dig, men også dine gæster. Der er forskellige måder hvorpå du kan gøre dette besøg mere corona venligt.

Du kan blandt andet sørge for at have noget håndsprit klar, som folk kan bruge. På den måde vil i mindske risikoen for at sprede virussen, mens i er sammen. Der er selvfølgelig også andre ting, der kan være smarte at gøre – du kan læse mere om disse, ved at læse videre.

Sørg for at holde lidt afstand

Selvom det kan være svært, når man er sammen med nogle, som man rigtig godt kan lide, så er det vigtigt at holde afstand. Det betyder blandt andet, at man ikke skal kramme hinanden, når man ser hinanden.

Det er nemlig ikke forsvarligt. Derudover kan det være en god ide at lave lidt afstand mellem stolene ved bordet, så man ikke kommer til at sidde for tæt, mens man spiser. Selvom disse ting kan være svære at overholde, så er det vigtigt at gøre det alligevel. I sidste ende er det nemlig det bedste for alle – ikke kun for jer, men for alle. Så smitter i heller ikke andre.

Begræns antallet af mennesker

Vi ved jo alle sammen godt, at det er smartest ikke at være sammen for mange ad gangen. På den måde risikerer man nemlig at smitte en helt masse mennesker på en gang. Sørg derfor for kun at invitere folk, som du ser på daglig basis.

Sørg også for ikke at invitere for mange – man kan sagtens hygge sig, selvom man ikke er 20 mennesker samlet det samme sted. På den måde passer du bedst på dig selv og dine gæster.