Her er nutidens mest populære gulve

Gulvene kan være udslagsgivende i vores hjem. De er med til at sætte prikken over i’et og dermed påføre det udtryk i et rum, som vi drømmer om. Gulvene er derfor en stor del af indretningen, men også den del, der slides mest på. Det er her, vi færdes, vi udsætter dem for tunge ting, vi slæber møbler henover dem, og vi taber madvarer på dem.

Med tiden kan vores gulve blive både slidte og triste at se på, og måske er det tid til at skifte det kedelige udtryk ud med noget nyt.

Derfor vælges epoxy gulve

Og det gulv, som i dag nyder en meget stor popularitet i de moderne hjem, er epoxy gulve.

Her er der nemlig tale om et gulv, der kan passe ind et ethvert hjem. Det fremstår meget neutralt og i en sart nuance, og derfor kan det bruges i rum som for eksempel garagen.

Dette er også et rum, der hver dag kan være udsat for skidt og snavs og tung belastning i form af blandt andet køretøjer, og derfor er der også behov for et materiale, som er meget modstandsdygtigt – men som samtidig holder sig pænt. Selv vores garager må nemlig i dag gerne være pæne og en fryd for øjet.

Det perfekte rum til hverdagens fester

Derudover epoxy yderst let at vedligeholde. Med en fugtig klud kan du blot rengøre gulvet, og det vil straks se ud, som var det helt nyt. Farver fra for eksempel madvarer binder ikke på gulvet, og du vil derfor ikke opleve grimme pletter, som ikke efterfølgende kan vaskes væk.

Med et epoxy gulv i garagen skaber du derfor også det perfekte rum til arrangementer. Det kan for eksempel være en fødselsdag, en barnedåb, en konfirmation eller et bryllup – alle fester, hvor gulvet kan blive udsat for lidt af hvert.