3 gode tips til en mere tryg bolig

Der er altid en risiko for at opleve indbrud. Men heldigvis kan du gøre meget for at sikre dit hjem, så du ikke skal føle dig utryg til hverdag. Men hvordan gør du egentlig din bolig mere sikker og tryg?

Installér et alarmsystem

Et alarmsystem i din bolig gør, at det er sværere at bryde ind i din bolig. Dermed kan du også føle dig mere sikker. Desuden virker det også mere skræmmende og besværligt for en indbrudstyv at bryde ind i et hjem, hvor der er et alarmsystem end i et uden.

Du kan få flere forskellige alarmsystemer, så det er en fordel at få professionel rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til din bolig og dine behov.

Du kan bl.a. få både overvågningskamera, automatisk udendørslys, dørkode m.m.

Hyr et vagtselskab mens du er på ferie

Hvis du skal på ferie eller er væk fra din bolig i en længere periode, så kan du overveje at hyre et vagtselskab der passer på din bolig. Et vagtfirma kan nemlig lave boligtilsyn, mens du er væk. På den måde kan du føle dig mere sikker, når du ikke er hjemme.

Du kan finde et vagtselskab i f.eks. Holstebro og Herning i Jylland. Det gælder både til private, erhverv og offentlige institutioner.

Alliér dig med dine naboer

I et nabolag er det en stor fordel at hjælpe hinanden, når det kommer til indbrud og sikkerhed. Lige så snart du ikke er hjemme, så er det nemlig smart at sørge for, at dit hjem alligevel ser beboet ud.

Det kan dine naboer hjælpe dig med. Du kan f.eks. spørge dine naboer om hjælp til at tømme skraldespande, tømme postkasse, tænde og slukke lys, rykke rundt på ting i haven m.m. Og det samme kan du gøre for dine naboer.