Er du på udkig efter en punktsvejser?

Leder du efter en punktsvejser, så du kan sammensætte batteripakker? I så fald har du flere forskellige muligheder. Du kan blandt andet vælge modellen 737G eller modellen 797DH. Men hvilken model skal du så vælge? Det kommer an på, hvad du skal bruge punktsvejseren til.

737G punktsvejser

Hvis du regner med, at du kun skal lave små batteripakker opbygget af mellem to til 10 batterier, så er det en god idé at vælge punktsvejseren 737G. Denne type punktsvejser anvendes til at svejse nikkelstrips fast til en batteriterminal. 

Dette gør den uden, at der forekommer unødig varme, når du lodder batterierne sammen. Derudover kan denne model svejse med op til 1.5 kWh. Den er altså ideel til svejsning af både tynde og mellemtykke nikkelstrips.

797DH punktsvejser

Skal du ikke lave små batteripakker, men skal du derimod sammensvejse batterier med mange celler (10+), så bør du vælge at købe punktsvejseren 797DH. På samme måde som ved den ovenstående model bruges denne punktsvejser til at svejse nikkelstrips fast til en batteriterminal. 

Igen forekommer dette uden unødig varme, når batterierne loddes sammen. Det er muligt for punktsvejseren at svejse med helt op til 3.8 kWh. Så hvis du vælger denne model, får du en punktsvejser, der er velegnet til både tynde og tykke nikkelstrips.

Få vejledning fra en forhandler

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, når du er på jagt efter en punktsvejser, er det en fordel at kontakte en forhandler. Forhandleren kan helt bestemt rådgive dig, så du ender med den rette punktsvejser til dine behov.