Få styr på dine hobbysager

Hvis du er en person, der har en kreativ hobby, så er det slet ikke utænkeligt, at du har mange små ting, der let kan komme til at ligge og flyde. Kreativt arbejde kan nemlig kræve mange redskaber og materialer. Det betyder også, at der meget let kan blive rodet på dit arbejdsværelse. Det kan du heldigvis minimere ved at skabe lidt mere orden i dine ting.

Læg hver ting i kasser

Hvis du gerne vil skabe lidt mere orden i dine ting, så er det altid en god idé at inddele det lidt og så at give hver ting en fast plads. Derfor er det også en god idé at anskaffe dit både små og store opbevaringskasser, som du kan lægge dine ting i.

Vil du gerne have mere orden på arbejdsværelset, så er det ikke altid nok at lægge ting i en tilfældig kasse. Det er nemlig også vigtigt at vide, hvilken kasse du skal kigge i. Derfor er det også sådan, at du bør inddele dine ting.

Du kan inddele tingene på flere måder

Når du så beslutter dig for, at du gerne vil organisere og inddele dine ting i forskellige grupper og forskellige kasser, så er det faktisk flere måder, du kan gå frem på.

Du kan for eksempel organisere dine ting, alt efter hvad du vil bruges hver enkel ting til. Det vil altså sige, at du for eksempel kunne have sygrej for sig og malergrej for sig, hvis det er det, du beskæftiger dig med.

Mange gange vil det dog også være sådan, at tingene kan overlappe hinanden lidt. Hvis du for eksempel både strikker og hækler, så vil der være nogle ting, som kan bruges til både det ene og til det andet.

Du kan derfor også vælge at organisere tingene mere efter, hvad deres formål er, og efter hvad hver ting kan.