Få de flotteste udendørsarealer

Kunne du godt tænke dig at opgradere haven? Måske du længe har kigget i boligmagasiner og ved planteskolen for at se, hvordan du kan gøre haven til din helt egen. Det kan handle om nye højbede, knivskarpe kanter på græsset eller en ny terrasse. Men nogle gange er det også arealerne udenfor græsplænen, der har brug for en kærlig hånd. Hvornår har du sidst taget dig rigtig godt af din havegang og din indkørsel?

Du kan med fordel arbejde med at skabe sammenhæng og få en rød tråd ved at bruge de samme belægningssten rundt i hele haven. Ens fliser kan skabe rum og sammenhæng mellem havegang, terrasse og indkørsel, og små belægningssten kan være med til at skabe en oase i haven, der kan skabe en næsten sydlandsk stemning. Der findes utroligt mange forskellige sten, og det er bare med at give sig til at studere de enkelte. Køb her og blive klar til at anlægge en fantastisk have.

Før planerne ud i livet

Hvis du godt kan lide at skabe overblik og have en plan, kan du med fordel prøve at tegne skitser for, hvad det er, du gerne vil opnå med haven. Hvis du har tanker om alt fra trædesten til en lille havedam eller plads til børnenes havetrampolin er det smart, hvis du på forhånd har skabt dig en idé om, hvor de enkelte ting skal stilles eller anlægges, så I ved præcist, hvad I skal gå efter.

I kan selv vælge at lægge stenene og få skabt jeres haveunivers, eller I kan få hjælp af en gartner, der kan rådgive jer om alt fra stenene til de planter, I godt kunne tænke jer at se i haven. Det er fantastisk givende enten at kunne betragte dyrelivet, der besøger planterne, eller I kan benytte jer af frugttræer, der kan forsyne jer hele sommeren.