Få din drømmeterrasse

Der findes næsten ikke noget bedre end at kunne sætte sig på sin terrasse efter arbejde. At sidde på terrassen og nyde solen samt noget at drikke giver bare energi til resten af dagen og aftenen. Men hvordan skal din terrasse se ud? Her finder du flere faktorer, som du kan tage i betragtning, når du skal skabe din helt egen terrasse.

Fliser eller træ?

Når du skal anlægge en terrasse, skal du starte med at finde ud af, om du ønsker en terrasse med fliser eller i træ. Det er typisk en smagssag, så du skal blot overveje, om du foretrækker den ene eller den anden form for belægning. Er du i tvivl i forhold til, hvad du skal vælge? Så bør du tage et kig på de forskellige valgmuligheder og tænke over, hvad du mener vil være det bedste valg for dig og din bolig.

Afskærmning eller ej?

Derudover bør du overveje, om der er brug for en afskærmning af din terrasse. Det kan være, at du gerne vil have en afskærmning, da folk fra vejen kan kigge ind. Eller måske vil det være en fordel med et hegn rundt om terrassen, da den ligger højt, og du har børn? Der findes mange forskellige afskærmningsmuligheder, så du bør give dig god tid til at finde den rette løsning for dig.

Skab hygge på terrassen

Når din terrasse er færdig, skal du i gang med at indrette den, så det bliver hyggeligt at opholde sig på den. Find ud af hvilke møbler du har brug for, hvilken grill der skal være, og om der skal være blomsterkrukker m.m.