Guide: sådan laver du en flot hyggekrog i haven

Garden furniture bench

Hvis du er vild med at bruge en masse tid i din have om sommeren, har du brug for et sted, hvor du kan slå dig ned. Det kan derfor være en god ide at lave en lille hyggekrog i haven, hvor der er rig mulighed for at slappe af, læse en god bog eller noget helt tredje. Læs videre her for at finde ud af, hvordan du laver dette.

Find en havebænk

Når du skal lave denne hyggekrog i haven, skal du først bestemme dig for, hvor den skal være. Det kan måske være i bunden af haven, hvor der er dejligt med solskin i løbet af dagen? Det kan herefter være en mulighed at få fat i en havebænk. Denne vil ikke kun se super flot og hyggelig ud, men også give dig et sted at sidde, når du skal slappe af.

Det kan være smart at finde en eller flere hynder og puder, som du kan lægge på bænken. På den måde bliver den nemlig endnu mere rar at sidde på, og det er jo altid godt.

Gør det endnu flottere på denne måde

Der er flere ting du kan tilføje til denne hyggekrog, for at gøre den endnu flottere at se på. Det er noget som et par krukker eller blomsterkasser, hvor der kan plantes nogle flotte blomster. Det vil helt sikkert gøre hyggekrogen endnu flottere, hvis der er en masse smukke blomster i pæne farver omkring den.

Til sidst kan du også finde nogle lanterner, som er beregnet til udendørsbrug. Disse vil helt sikkert være enormt hyggelige om aftenen, når solen går ned, men der stadig er dejligt lunt udenfor. Med alt dette kan du altså lave din egen lille hyggekrog i haven, hvor du virkelig kan slappe af om sommeren.