3 gode råd til dig, der skal sælge din bolig

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt, at den tager sig ud fra sin bedste side – i hvert fald, hvis du ønsker at skabe et godt førstehåndsindtryk hos de potentielle købere. Det er væsentligt, at du gør noget ud af boligen, så dem, der viser interesse, rent faktisk har mulighed for at se, hvilket potentiale den har.

Er du i tvivl om, hvordan du gør din bolig mere attraktiv for potentielle købere, når den skal sælges? Så er du ikke alene. Herunder får du 3 konkrete tips til, hvordan du kan sikre dig, at din bolig fremstår pæn og ordentligt, så du får lettere ved at sælge den. I visse tilfælde kan du faktisk øge værdien af boligen, hvis du bare gør den en smule i stand, før du sætter den til salg. Du kan få flere tips på Boliglife.dk.

Tip #1: Sørg for at rydde ordentligt op

Det første du skal gøre, når du skal sætte din bolig i stand, er at rydde op. Det er vigtigt, at du er grundig, når du rydder op, så der ikke ligger rod og flyder rundt omkring. Gå alle rummene igennem med en sort sæk og fjern alt det, som ikke hører hjemme. Det vil skabe et mere roligt udtryk, så din bolig virkelig kommer til sin ret.

Tip #2: Mal boligen, hvis den trænger

Når du skal gøre din bolig i stand, er det en god idé at starte med at male, hvis der er nogle steder, der trænger. Det er vigtigt, at boligen tager sig ud fra sin bedste side, og her når du langt med en klat maling. Du kan med fordel male boligens vægge i hvid, så den fremtidige køber selv har mulighed for at sætte sit personlige præg på den.

Hvis du er lidt mere vovet, kan du forsøge dig med at male væggene i alternative farver. Det kan skabe et anderledes og i visse tilfælde mere indbydende udtryk, hvis boligen skiller sig ud. Sørg for at vælge nogle farver, som er oppe i tiden, og som ikke gør det store væsen ud af sig selv, så du er sikker på, at du ikke skræmmer nogle væk.

Tip #3: Få styr på udeområderne

Udeområderne er det første, man ser, når man er på fremvisning. Derfor er et en god idé at ordne dem, så det hele står knivskarpt. Start med at klippe hækken og græsplænen, og sørg derefter for at fjerne alle de ting, som bare ligger og roder. Det er en god idé at sørge for, at der er fri passage på gangstierne, og at det er nemt at komme rundt.