Hvad koster det at leje en container

Hvad koster det at leje en container afhænger af størrelsen af containeren. Der er forskellige valgmuligheder, når det drejer sig om størrelser af containere. Du kan læse nærmere om størrelser og priserne herunder.

Hvad koster det at leje en container afhænger af størrelse

Der er flere valgmuligheder når vi taler om udlejning af containere. Det er ikke blot størrelserne og priserne der er varierende, men også om containeren skal være isoleret eller ej.

 

Målene og priserne på containerne lyder således:

 

  • 8 fods container svarer til cirka 10 m3. Her er prisen 375 kr. pr. måned
  • 10 fods container svarer til cirka 16 m3. Her er prisen 400 kr. pr. måned
  • 10 fods isoleret container på de knap 16 m3. Her er prisen 700 kr. pr. måned
  • 20 fods container svarer til cirka 33 m3. Her er prisen 470 kr. pr. måned
  • 20 fods isoleret container på de knap 33 m3. Her er prisen 745 kr. pr. måned
  • 40 fods container svarer til 66 m3. Her er prisen 940 kr. pr. måned

 

Alle priserne der er forelagt herover er eksklusiv moms. I øjeblikket er det vores 10 og 20 fods containere der udbydes, som isolerede.

Leje af container med fleksible løsninger

Det er altid muligt at finde fleksible løsninger, når det drejer sig om udlejning af containere. I tæt dialog med dig bliver der sammensat en løsning, der passer til netop dine ønsker og behov. Ved at leje en container vil du opleve flere fordele, såsom at priserne er bedre og billigere, sikkerheden er i top og du kan få leveret containeren derhen, hvor du ønsker det.

Hvad koster det at leje en container til opstilling

Står du over for en større renovering eller skal du flytte, kan det med fordel svare sig, at leje en container til opstilling hjemme hos dig. Lager til Leje sørger for al transporten af containeren, så det skal du ikke bekymre dig om. Du kan i ro og mag pakke dine ting sammen i det tempo der passer dig, så du får en stressfri flytning. Når containeren er pakket henter vi den og bringer den hen på din nye adresse. Du har ingen ekstra omkostninger til flyttemænd og du kan flytte med ro i sindet.

 

Det giver også mening at have en opstillet container i tilfælde af renovering. Det kan eventuelt være til opmagasinering af dine ting eller af det materiale der skal benyttes til renoveringen. Her har du dine ting inden for rækkevidde, så du ikke skal tænke på unødvendig transport.

 

Husk på at sker der ændringer undervejs af de aftalte datoer eller størrelsen af containeren, så står vi klar til at finde nye løsninger, for at hjælpe dig bedst på vej.

 

Billig containerudlejning

Når du vælger container løsningen frem for depotrum, er der flere fordele forbundet med løsningen. Vælger du eksempelvis at leje en 40 fods container, får du 66 m3 for 1200,- i måneden. Det vil sige at du kun betaler 18,- pr. m3 ekskl. moms i måneden. Endvidere kan du vælge mellem flere størrelser containere, og det vil altid være muligt at finde en løsning der passer til dig. Du kan her på siden se listen over de muligheder vi udbyder. Udover den billige leje af container, kan du også med fordel få en container leveret hjem til din adresse. Dermed har du dine ting inden for rækkevidde, så skal du ikke bruge tiden på unødvendig transport. Container udlejning er bestemt en løsning der skal tænkes ind, hvis I blandt andet står over for en renovering eller en flytning.